Konditermet akarok nyitni ti miet képzelnétek el mekkorát és budapesten hanyadik kerületben?
Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 00:29
11/21 A kérdező kommentje:
Én a Sparta Gym be jártan edzeni az egy kultúrált kis terem de én a 15 kerben lakom
2010. aug. 16. 10:23
12/21 A kérdező kommentje:
edig adot egy 1890nm üres terem amiben 3méterees a belmagasság megfogadom a tanácsotokat ha elkészül szólok nektek ha tudok vagyí majd kiteszek egy kérdést vagy majd privibe
2010. aug. 16. 10:24
14/21 anonim válasza:
Menedzsment és egyéb részében tudok segíteni, ha gondolod.
15/21 anonim válasza:
Csináld inkább vidékre. Nálunk olyan 30km-es körzetben egy normális sincs... :S A legközelebb BP-en lenne, de oda meg nem járok be azért... :S (Monorról írtam)
16/21 anonim válasza:
Ja, vagy hálózatot, engem pl zavar, h felmegyek pestre, vagy le szegedre, és nem tudom a kondibérletem ott használni, hanem meg kell vennem mindig valahol...
17/21 anonim válasza:
én személyi edzőnek jelentkeznék :-)
19/21 anonim válasza:
akkor én disznózsír köpülőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!