Egy konditermet mennyire éri meg üzemeltetni manapság?
Nem véletlen a kategóriaválasztás, bár helyesebb lett volna az üzlet és pénzügyek->saját vállalkozás, de ide olyan emberek járnak, akik jobban belelátnak ebbe a témába.
Egy átlagos konditerem felszerelése mennyibe jön ki?
Mi a fontosabb egy konditeremnél? Jó helyen legyen, vagy legyen jó a reklám, a felszerelés, az ár, és akkor megtalálják a helytől függetlenül is?
Mint az előző. A felszerelés szerintem iszonyatosan fontos, én magam is egy órát utazom a teremhez, bár van tőlem 15 percnyire is, de inkább utazom, és edzek egy jót, minthogy gagyi felszereléssel szenvedjek.
HA jó helyen van, és megfelelő forgalmat össze tudsz hozni, akkor elég biztos jövedelemnek tűnik nekem, de hatalmas kezdőtőkét igényel. Utána már nem hiszem, hogy bajok lennének, főleg ahogy előttem mondták, büfével, ezzel-azzal még több zsét leakaszthatsz.
Ha találsz egy jó helyet, és megvan a pénzed hozzá, akkor szerintem vágj bele, de hitelt biztos nem vennék fel érte.
jaja a kezdőtőke az ami para. lehet használt cuccokból is összeollózni dolgokat, de az soha nem lesz olyan. egy jól felszerelt teremben csak a súlyzós gépek tuti 30 misi fölé kúszhatnak ha nagyobb forgalomra tervezel, a kardió részbe meg 2-3 futópad, biciklik, lépcsőző, stb...
ha van jó hely, esetleg klímás, új gépekkel az hamar felfut. de én 50 misi alatt bele se vágnék szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!