Mi az az, , abzug", milyen izmokat fejleszt és hogyan hajtják végre?
lehet hogy hülyeséget mondok, de én úgy hallottam, hogy ez a 'climb up' magyarosított verziója.. parkourban használják.
climb up - így keress rá youtubeon
Köszönöm mindkettőtöknek, mostmár tudom mi ez. :)
Csak olvastam valahol, hogy ahhoz hogy 1 bizonyos helyre bejuss x mennyiséget kell megcsinálni, és megakadt rajta a szemem, hogy ez mi a franc lehet. Na, már tudom.
Köszi szépen. :)
Az abzug az nem más, mint egy tornászmutatvány, amit gyűrűn kell végrehajtani. Hasonló mint nyújtón a muscle up, csak itt be kell fogni a kezeddel, hogy sikerüljön. Ebből ha tízet megtudsz csinálni erőből (mert lendületből is lehet), akkor azt mondom, király vagy:D itt egy videó. is: http://www.youtube.com/watch?v=0SSKgxdAoLM
(Röhejesnek tartom, hogy manapság már mindenki a gyúrásban gondolkodik és nem a normális, egészséges körülmények között erősítő saját testsúllyal való edzésre... pedig a torna simán üti a kondis edzéseket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!