Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki milyen steroidot használ?...

Ki milyen steroidot használ? Aki használ? Hatása?

Figyelt kérdés

Mentsen meg mindenki a hegyibeszédtől hogy káros, stb.

Tippeket kérnék jólbevált szerekre!

2010. aug. 15. 12:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

:D ilyen ez... a legjobban azt utálom amikor:

- Hú de jól nézel ki! Csak nem gyúrsz

két héttel később:

- Téged jobban érdekel a gyúrás mint én!

2010. aug. 15. 13:39
 22/30 anonim ***** válasza:
és ha azt mondod hogy: ez így van!akkor meg elkezd rinyálni.
2010. aug. 15. 13:40
 23/30 anonim ***** válasza:
jaja :D tipikus... De ezek a husisok, meg a zsír izommá alakul XD de a 8 kokca az igazán tuti! Ezek szerintem olyan alap dolgok, amiket mindenkinek tudnia kéne. És még én leszek leoltva amikor megpróbálom nekik megmagyarázni, hogy a hús=izom :)
2010. aug. 15. 13:43
 24/30 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jót mulattam rajtuk!De még mindig tanácstalan vagyok koksz ügyben! Stanozolol volt már, jó is volt, de más eredmény kell!Valami sokkal jobb cucc kell!A testépítő boltban valóban az van amit már írtak!Mindig a legújabb terméket próbálják rádsózni , ha kell, ha nem!Rendszeresen vásárolok biotech boltban, tapasztaltam!
2010. aug. 15. 15:59
 25/30 anonim ***** válasza:
bocs, hogy beoffolok. csak kíváncsi vagyok a válaszokra. bár nem hiszem, hogy itt le fogják írni, hogy xy anyagot told.
2010. aug. 15. 20:47
 26/30 anonim ***** válasza:
Először válaszolj az első kérdésemre mert csak akkor tudok én is válaszolni.Az hogy milyen kox kell mindíg a céltól függ
2010. aug. 15. 20:57
 27/30 anonim ***** válasza:

Na de konkrétumok nélkül:

Ha mennyiségi izom kell ami részben megmarad részben elvész akkor:egy anabolikus de legalább annyira androgén szteroid kell(ez az arany középút szerintem)

Ha csak minőségi izom kell akkor gyengén androgén szteroid(itt kevesebb anyag jön fel de biztonságosabb és szín hús az egész)

Ha erő akkor pedig az androgén hatás legyen az erősebb(leggyorsabb és legnagyobb mértékű súlynövekedés,legtöbb mellékhatás)

2010. aug. 15. 21:35
 28/30 clint ***** válasza:
csúf koxos beteg bácsik:D
2010. aug. 15. 23:48
 29/30 anonim ***** válasza:
azok pfuuuuj:D
2010. aug. 16. 00:39
 30/30 A kérdező kommentje:

h4xOr! Esetleg nevén nevezni nem lehet a terméket?Árral mondjuk?

Sustanon, vagy valami hasonló érdekelne!Tabletta, por formában!

2010. aug. 16. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!