Ki milyen steroidot használ? Aki használ? Hatása?
Figyelt kérdés
Mentsen meg mindenki a hegyibeszédtől hogy káros, stb.
Tippeket kérnék jólbevált szerekre!
2010. aug. 15. 12:32
11/30 anonim válasza:
Értem... de egészségtelen nem?
12/30 anonim válasza:
adagolást függ.Maradandó károsodást csak hosszútávon szoktak okozni de ez egyén reakció kérdése is.Ezek sima mezei receptre kapható gyógyszerek.Azért jelentkeznek gyakrabban a mellékhatások mert túladagolva szedik őket.Ha pl aspirint folyamatosan túladagolva szedsz annak is lesz mellékhatása.De az Algopyrinnek is
13/30 anonim válasza:
Akkor most már ezt is tudom. Taníts mester! :)
Még egy kérdés: Mi a különbség az anabólikus és a katabólikus szteroid között? Az egyik az izomfejlesztést segíti amíg a másik az izom "lebontódását" gátolja?
14/30 anonim válasza:
az anti katabolikus vagyis izomlebontást gátló.De ezek általában párban vannak.A legtöbb szteroid anti katabolikus is egyben.Főleg hogy a magas tesztó szint lenyomja a kortizol szintet.Azok az anaboliks szteroidok amik androgének is egyben erősen anti katabolikusak is.De az inzulin és a GH is anti katabolikusak.A lényeg az hogy a szteroid anabolikus(izomnövelő)állapotot teremt elnyomva a kortizolokat ezzel csökkentve a katabolikus állapotot.
15/30 anonim válasza:
Hmmm... most már szinte minden világos :)
És szerinted a fekete hajú nők vagy a szőkék a szebbek? :3
16/30 anonim válasza:
pont a 2 kedvencemet írtad le:D De a szőkékre vokslok mert azok nagyon buták általában:D
17/30 anonim válasza:
Szóval szereted a buta nőket :) Hát nem tudom engem kiráz a hideg attól ha valaki még a nevem sem tudja megjegyezni, sőt nem is megjegyezni hanem kimondani... Volt már rá példa :D
18/30 anonim válasza:
de legalább nem igényli a társalgást amit díjazok.Nem igazán szeretek beszélgetni ha nincs mondanivalóm.Minek koptassam a pofámat feleslegesen?
19/30 anonim válasza:
Végül is egyben egyetértünk a lényeg, hogy ne fogazzon XD
20/30 anonim válasza:
így van.Bár múltkor nőm megsértődött mert azt mondtam hogy ne beszéljen mert nem arra van a szája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!