Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy és mennyi idô alatt...

Hogy és mennyi idô alatt tudnám ezt elérni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok túl jó formában, de ezen szeretnék változtatni. Tudom, hogy rengeteg hasonló kérdés van, de ugyanilyen egy sem, mindenki egyedi.

Olyan 90 kilógramm vagyok, 178 cm-vel, 16/F.

Elég sok ellentmondásos információt lehet találni neten és remélem, hogy valaki tudna adni hasznos infókat.

Arra gondoltam, hogy kezdésnek megpróbálok betartani egy 1750kcal/nap-os diétát, kerülni a nagyon zsíros és édes ételeket, valamint heti egyszer edzeni, majd, ha már bírom, akkor hetente többször is.

Edzésként gondoltam, hogy néhány letöltött aplikáció alapján, fôként kardió, de erôsítô is.

Gondoltam futásra is, bár nem tudom, hogy ekkora felesleggel az belefér-e még.

Ezzel kb. mennyi idô alatt érhetnék el egy sportos testet? Ez így mûködne egyáltalán? Ha nem, akkor mit változtatnátok rajta?

2021. jan. 2. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Heti 1 az semmi. Kezdheted 3al.
2021. jan. 2. 23:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Mindig azt kerdezitek mennyi ido.. az toled fugg meg am is mind1 ugyis el kell kezdeni. Minel tobb melot beleraksz annal hamarabb. Probalkozgatni kell, kiprobalni. Olvasni, utannanezni. Tok konnyu dolgotok van mar. Tele a net edzestervekkel, videokkal, etrendekkel.
2021. jan. 3. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!