1 hónapja kondizok, és sokféle gyakorlatot végzek, és mindenböl egyre nagyobb súlyokkal, de valamiért fekvenyomásból nem tudok súlyt emelni. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Szinte mindig minden gyakorlatból harmadszor megcsinálok 12-t ami azt jelenti, hogy emelhetek egy szintet. Fekve nyomásnál már lassan 3-4 hete 32,5kg csak ilyen 7x-8x megy ki a harmadik tizesnél. Pedig minden másból, ami mellizomra megy (egykezes súlyzókkal 30 fokos padon, 45 fokos madon fekvenyomás, tárogatás stb.) Tud valaki segíteni? :S2010. aug. 13. 15:50
11/13 anonim válasza:
sok testépítő használja a smith gépet mert sokkal nehezebb vele lesérülni.A fejlődésedet beindíthatja az is.Próbáld meg a következő szisztémát
1.Fekve nyomás egyenes padon egykezesekkel
2.Fekve nyomás smith gépen
3.Tárogatás
4.Fekve nyomás döntött padon
Mindent max súllyal csinálj 2 bemelegítő szériával és azon felül 4x6-8as tartományban
Ha ettől pár héten belül nem fejlődsz akkor biztos kivitelezési hiba.
12/13 anonim válasza:
A kivitelezést nézd meg így:
úgy fekszel a padra hogy pont szemezz a súlyzó közepén lévő jelzéssel.A fosági pont jelzéseinél a kisujjad legyen mert az a pár centi sokat számíthat.
Kérdés:a vállad mennyire fejlődik erőben?Mert az is lehet a gond.Én pl a szar vállam miatt nem tudok/akarok emelni a súlyokon egyenes padon
13/13 A kérdező kommentje:
hát egykezesekkel vállból nyomás sztem egész jól megy, most éppen 9-9kg al csinálom. Meg amúgy is széles vállam van. Egyébként van edzéstervem, és maradok annál ;) a fekpadra fekvést is így csinálom, vagyis szemem alatta van meg minden. Csak most nem tom, hogy mit tegyek. Lehet nem hiszitek el, de nekem van itthon francia rudam, és mikor itthon azzal súlyzóztam kb 2 hétig (minden nap 10x10 annyi kg-al amennyivel tudtam, kis szünetekkel) akkor a mellem is fejlődött, és 40kg ot kinyomtam 9x. Pedig csak simán bicepszeztem a francia rúddal. Előtte meg max 35kg ment 10x. Nemtom miért adtam most le ennyire :S
2010. aug. 13. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!