1 hónapja kondizok, és sokféle gyakorlatot végzek, és mindenböl egyre nagyobb súlyokkal, de valamiért fekvenyomásból nem tudok súlyt emelni. Miért van ez?
elsőnek : a gyakorlatot jól csinálom, minden edzés után iszok egy fehérjeturmixot, és már híztam is, amióta gyúrok. Nem igazán szoktam nyújtani :S izomláz nemigen szokott am lenni
másodiknak : van edzőpartnerem, és ő eleinte kevesebbet nyomott nálam fekve, de mostmár lehagyott. :/
harmadiknak : 32,5 rúddal együtt. Az a gondom, hogy minden másból emelek a kilókon, csak ezen nem megy :S
negyedik : lehet az joblenne, sőt biztos is, de a személyi edzőm ezt írta fel az edzéstervemre, és azóta nem találkoztam vele, hogy megkérdezzem.
Köszi a válaszokat! :)
Ha havonta egyszer találkozol a "személyi edződdel" az nem személyi edző.Akkor lehet így hívni valakit ha mindí ott van a seggedben és b*sztat hogy csináld.Első 1 hónapban pedig már fejlődnöd kellett volna.Valami nem jó.
Szerintem is a kivitelezéssel van a gond.Próbáld szűkebb fogással úgy hogy nem engeded teljesen mellre és csak kisebbeket nyomsz vissza nem teljesen(magyarul nem nyújtott könyékig).Olyankor úgyis nagy terhelést vesz át a kar amikor teljesen kinyomod a rudat.
Lehet hogy nagyon befekszel alá vagy nem eléggé.A fogás is lehet rossz.Ha megnézel 1-2 jobb embert lehet látni hogy nem kinyomják a rudat hanem inkább magukat próbálják a rúdtól elnyomni
Biztos vagyok benne hogy apró de lényeges kivitelezési hiba lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!