Volt már olyan, hogy futottatok és valaki odacsapódott hozzátok?
Figyelt kérdés
Esetleg elkezdett ismerkedni?2020. dec. 24. 09:47
3/15 A kérdező kommentje:
És mit szólnátok ha lenne ilyen?😅😅
2020. dec. 24. 12:08
4/15 anonim válasza:
Nem volt, de nem örülnek neki. Futni megyek és nem azért hogy vadidegenek odajönnének és nyomulnak. Ez egy proli dolog.
5/15 anonim válasza:
Olyanra volt példa, hogy valaki szórakozni akart, és megpróbált odacsapódni, csak sajnos szegény pára nem bírta a tempót.
Elméleti síkon: ha egy férfi ezt csinálná, és nem tudnám lerázni, sokáig nem tágítana, akkor utána már nem hozzám, hanem a földhöz csapódna. Ha nő lenne, akkor bájcsevegnék vele.
6/15 anonim válasza:
Bakonyban szoktam futni erdei utakon, és igen, legjobb felnőttkori haveromat itt ismertem meg, ő bushcrafter, aki sokszor látott engem futni, es mikor el akart kezdeni ő is, megállított és kért tanácsokat... en akkor ismertem meg a bushcraftot, azóta ketten toljuk és össze is kötjük a kettőt.
8/15 anonim válasza:
Termeszetben való túlélősdi jaték, lényegeben túrázgatás, közben sátor, kunyhókészítés alap szerszamokkal a természet adta dolgokbol, azt eszed, iszod amit ad a természet...
Általában havi 2 hetveget elvagyunk, nyaron meg szoktunk 5-10 napos túrákat tartani, közben futunk is, sajáttestsúlyos edzünk, vannak kimondottan saját felépített pihenőpontjaink bakony szerte.
9/15 anonim válasza:
Nem, kimondottan ilyen nem volt nő már jött oda hozzám hogy fussunk együtt, férfi nem, de nem is szeretném. Olyan már volt hogy futás után megszólított, vagy együtt nyújtottunk és váltottunk pár szót, de úgy hogy előtte is láttam már jópárszor a környéken.
10/15 anonim válasza:
Hozzám jött oda egyszer (több évig rendszeresen futottam) egy helyes srác, azzal a dumával, hogy pont jó a tempó amiben futok, ezért szeretne csatlakozni. Én éppen nem voltam ismerkedős fázisomban, de ettől függetlenül jól esett, kb egy kilometert egyutt futottunk tovább, kicsit dumáltunk közben, aztan pedig elköszöntem, egyáltalán nem volt kellemetlen. 27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!