Köldöksérvvel lehet guggolásokat végezni? Fél éve volt császármetszésem.
Ilyen veszélyes lenne? Fogadott dokim nem volt, a köldöksérvet is 3 hónappal császár után tudtam meg amikor vakbélgyulladás gyanúja miatt orvoshoz kerültem. Illetve aztán mikor nőgyógyásznál voltam ő mondta hogyha akarok még gyereket akkor ne foglalkozzak vele, ráérek utána megműttetni.
Ha lecseng ez a korona nyavalya egy sebészt megakarok kérdezni, hogy ő mit javasol.
A biciklizés azért csak megengedett vagy nem?
Hat ez mondjuk bator, mert terhelesre siman rosszabbodhat,aztan ha pont a kovetkezo terhessegedkor tortenik valami baj, akkor az nagyon veszelyes. En megkerdeznek meg 1-2 orvost, biztos, ami biztos. Nagypapamnak volt serve, evekig nem foglalkozott vele, majd a vegen kizarodott neki, sajnos nagyon sulyos volt, csoda volt, hogy megmentettek az eletet :(
Ez az o hibaja volt, mert egyaltalan nem foglalkozott vele, szoval nem megijeszteni szeretnelek, csak azt akarom mondani ezzel, hogy komolyan kell venni.
Húha, vajon ha fél éve volt császármetszésem akkor fiú vagy lány vagyok? Nehéz erre rájönni. 🙈 ez gyenge troll kérdés volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!