Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan ne legyek lapos?

Hogyan ne legyek lapos?

Figyelt kérdés
Olyan vagyok mint egy deszka elölről és hátulról is, emiatt már nagyon sok bántó megjegyzést kaptam ami nem esett jól. Szeretnék ezen változtatni.

#Deszka vagyok
2020. dec. 8. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát ha alkatra vagy deszka akkor hiába zabálsz nem lesz sokkal jobb.

A beszólogatókkal nem kell foglalkozni, ne érezd rosszul maga miattuk.

Vannak olyanok akiknek a vékonyabbak jönnek be - például nekem is. Velük foglalkozz! :)

2020. dec. 8. 18:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak a testemen keresztul 1-es ... amugy is en kezratetellel gyogyitok :)))
2020. dec. 8. 20:07
 3/5 MadSeal ***** válasza:
Elől nem sok mindent lehet tenni, de ha ez zavar téged, hátul simán lehet kompenzálni. Erre a legjobb a testedzés és a magas fehérje tartalmű étrend. Legfontosabb gyakorlatok így zárt termek idejére a mély guggolások (akár egy karton vízzel/5-10 literes műanyaghordóval a kézben), hip thrust ágy szélén/földön, 1 vagy 2 lábbal, kitörés előre, kitörés hátra. Nehezítésnek tehetsz 1 erősebb seprű/kapa/gereblye(nyél) 2 végére 1-1 karton vizet. Na meg nem árt ha egy kicsit átmozgatod a többi testrészed is valami netes női sajáttestsúlyos programmal.
2020. dec. 8. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Edzés.
2020. dec. 9. 00:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is alapból vékony vagyok, hiába eszek rendesen, 157 cm/45 kg. Csak akkor sikerült híznom, mikor tavaly pár hónapig személyi edzővel edzettem és mellette sok fehérjét ettem. Akkor 51 kg-ra felhíztam, de amint abbahagyom az edzést vagy elkapok valami betegséget, visszafogyok. Sajnos nekünk ezzel kell együtt élni, engem is cseszegetnek emiatt, persze főleg családon belül...az unokahúgom 8 kg, 8 hónapos és ha megfogom, mindig jön az ilyen “jaj majdnem akkora mint te” meg hasonló kéretlen kommentek. Bezzeg ha én megszólnék valakit azért, mert dagadt, menne a hiszti🤣
2020. dec. 13. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!