Az edzésen testkeményítés van, az olyan, hogy fogod magad és egy másik szét üti minden izmod. Ez hatásos?
a kérdezőnek szerintem abban igaza van, hogy hatásos dolog a küzdősportolóknál a kiidegelés-tömörítés. thai box edzésen pl. a sípcsontot szokták kiidegelni különböző páros gyakorlatokkal illetve felkötözött nagyon apró kavicsokkal teli zsák rugdosásával. a kézfej 2 bütykein (ütőfelület) nyomott fekvőtámasz illetve keményebb dolgok ütögetése nagyon is hasznos. betömörödik a csonthártya, megkeményedik ez a rész és pusztakezű verekedésnél bizony kőkeményet tudsz ütni és neked sem fáj.
viszont a felfújt "lufi" izmos szövegtől a falra megyek. OLYAN NINCS HOGY LUFI IZOM!
Megint 1 hülye...Ha ütésekkel próbálsz izmokat tömöríteni azzal csak károsítod őket te szerencsecsomag.Mennyél oda 1 betonfalhoz azt tömörítsd azt ezzel a "profi" módszerrel.
És innen jut eszem hogy én még nem láttam olyan videót vagy cikket ami arról szólna hogy pl Ronnie üti-vágja Cutler bicepszét hogy sűrítse az izmait.Pedig ez a testépítésben számít.De te biztosan többet tudsz ezekről a dolgokról úgyhogy inkább kussolok mert 1 fekete lyuknyi pontba sűríted az izomzatomat
Ui.:előttem szóló hozzászólását nem olvastam végig teljesen de a köviben reagálok rá de az igaz hogy felfújt izom nem létezik(synthol a kivétel de az sem az izmot fújja fel csak a bőrt nyomja ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!