Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Boxolo labmunka?

Boxolo labmunka?

Figyelt kérdés
Egy ideje abbahagytam az edzést, versenyszeruen boxoltam évekig. Most újra kezdenem itthon, és az az észrevételem 2honap egyéni edzés után hogy megalltam lábon. Nem vagyok olyan pattogós, mozgékony,inkabb merev. Milyen gyakorlattal lehet ezt visszahozni?

2020. nov. 15. 16:24
 1/2 anonim ***** válasza:
58%

Futás de lehetőleg ilyen technikával:

https://www.youtube.com/watch?v=Jkvm7DAY3a4

2020. nov. 15. 18:14
 2/2 Fa_ember16 ***** válasza:
#1 mi a fasz XD. Ja,és ha merev vagy akkor ajánlanám higy nyújtst egy csomót. Ha van rá lehetőséged akkor menj el jégkorcsojázni télen. Én 4 évig jégkorongoztam és a lábnyújtás meg maga a korcsolyázás segített hogy ne legyen merev a lábam. Meg nem tudim mijen edzéseket csinálsz lábra,de ha még nem csinálod akkor kezdj el sújt pakolni egy táskába,és a táskát felveszed,és felnyomid magad a lábaddal. Ez a vádlit erősítí,de egy picit nekem mozgékonyabb etőll a lábam. Ha van rá lehetőséged akkor menj el uszni,biciklizni(legalább heti 3 szor 10km) vagy futni. És ha van rá lehetőséged,akkor fuss,illetve biciklizz sújokkal egy hátizsákban.
2020. nov. 17. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!