Mivel dobjam fel a futást?
eddig mindig zenét hallgattam de nincs annyi jó zene hogy sokáig élvezhessem így egy csomószor unatkozok
5 éve futok rendszeresen heti 4-szer de tökre unom már de nem akarom abbahagyni ötletek?
15/L
Én is 5kor futok. Ezzel kezdeni a napot szerintem a legjobb.
Zenének meg: én ugyan nem hallgatok, csak néha tettem, de akkor is internetes rádiót hallgattam. Több ezer van és a nagyobbakon havonta ha hallassz egy ismétlést. Akármilyen stílusban. Persze ehhez olyan mobil/pda kell amin van internet. De szerintem milliószor jobb mint állandóan letöltögetni átmásolni, törölni, playlistbe rakni stb.... Futás/sport közben úgyse a csak legjobb számokat akarja az ember hallani, hanem valami adrenalinpumpát (legalábbis én).
Egyébként mondom én nem hallgatok semmit. Amivel szerintem feldobhatnád a futást az az intenzitás! Ha unatkozol közben, akkor rég baj van. Fuss gyorsabban. Változtasd a tempót. Iktass be sprinteket. Bizonyítottan az állóképességnek és zsírégetésnek is sokkal hatékonyabb egy félórás magas intenzitású futás mint egy pl kétórás kocogás-lötyögés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!