Ez elérhető eredmény szerintetek?
Figyelt kérdés
28f 190cm vagyok 94 kiló. A testzsírszázalékomat jövő év közepéig leredukálhatom kB 15%ra rendszeres futással? Az étrend már rendben, de rájöttem így hiába fogyok (eddig 5kg), fittebb nem leszek. A futást kB olyan szintig akarnám fejleszteni, hogy legalább 10km lemenjen egy nap.2020. okt. 3. 10:06
1/3 anonim válasza:
A kettőnek nincs köze egymáshoz, illetve annyiban mégis, hogy ha sokat futsz, valószínűleg nem tudod megtartani az izmaidat. Fogyásnál amúgy is nehéz megtartani őket.
2/3 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom és megvan a megfelelő fehérje bevitel akkor minimális az izomveszteség? 🤔
2020. okt. 3. 10:36
3/3 anonim válasza:
Ha:
- megvan a kellő fehérjebevitel,
- dolgoztatod az izmaidat,
- nem végzel sok kardiót.
A kardió az izmok ellen dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!