Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van itt olyan ember, akin a...

Van itt olyan ember, akin a sport segített?

Figyelt kérdés

Nagyon gyakran nyűgös, fáradékony, enervált, kedvtelen vagyok. Energikusnak talán gyerekkorom óta nem éreztem magam. Még fiatal vagyok, de egy átlag nyugdíjas többet mozog, mint én. Irodai munkát végzek, otthon punnyadok. Ezen kívül van egy pszichés betegségem, ami szintén nagyban hozzájárulhat a rossz közérzetemhez.

Olvastam több helyen, hogy a sport jótékony hatással lehet ilyen esetben. Annyit kell tudni rólam, hogy soha semmi közöm nem volt a sportokhoz. Alkalmanként elmegyek biciklizi, ilyenkor letekerek 1,5 óra alatt 30-40 kilométert, de igazából utána sem érzem jobban magam, maximum rövid ideig.

Ez jelentheti azt, hogy rám nincs jó hatással a sport, vagy csak többször kéne csinálni az érezhető eredményhez?

Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Van aki hasonló állapotban volt és a sport segített rajta?

Ha igen, milyen sportot javasolnátok?

2020. szept. 21. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Rajtam segített. Igaz, hogy én is csak rövid ideig érzem jobban magamat, ha edzek, de engem ez a rövid idő tart életben. Ha tehetem, akkor minden nap megyek. Régebben futottam, csak tönkre ment a talpam, ezért mostanában biciklizek, elég sokat. Emellett eljárok csoportos órákra is, spinningre, súlyzós edzésekre. Letolom, túl vagyok rajta és utána élvezem egy darabig az endorfint. Szerintem állj neki te is.
2020. szept. 21. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Haverom rohadt sokat nyert TOTO-n. A házasságát mentette meg az a nyeremény.
2020. szept. 21. 23:33
 3/3 anonim válasza:
Igen, sport miatt járok emberek közé.
2020. szept. 22. 03:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!