Normális az, hogy lány létemre 20 méterrel hagyom le az egész sulit ahova járok? (Fiúkkal együtt)
Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy ha 30 métert kell futni, akkor én azt 3 mp alatt futom le? Úgy hogy a másikat BRUTÁLISAN lehagyom? Legalább 10-15 méterre? (És nem a nálam kisebbeket, hanem vagy 1-2-3-4-5 évvel idősebbeket is? Valakivel volt ilyen hogy lány és a suli ( Vagy osztály ) leggyorsabb futója?2020. szept. 18. 21:12
2/8 anonim válasza:
Lehet hogy futónak kéne menned
3/8 anonim válasza:
Teljesen normális, ez azt mutatja, tehetséges vagy. Keress egy egyesületet, vagy mittomén, de szerintem ne parázz jó dolog valamiben kiemelkedően teljesíteni. Remélem tudtam segíteni!
4/8 anonim válasza:
Mindenképp érdemes elgondolkozni a versenyzésen, mert a teljesítményed megsüvegelendő, viszont a valós időre azért kíváncsi volnék. Usain Bolt, amikor a 100m világrekordját futotta 2009-ben, az első 30métere 3.78másodperc volt. Oké, értem, az 100m és legendásan rossz rajtoló volt Bolt, de azért elgondolkodtató, hogy te 3s alatt lefutod.
6/8 anonim válasza:
Marika néni a gyors reakció idejével és roppantjó látásával, halálra unva nem fog olyan pontosan mérni, mint egy versenyen. Lehet volt az 5-7 sec is neki.
7/8 LakatosAnonymus válasza:
Harminc métert nem lehet 3mp alatt lefutni. Akkor másodpercenként 10 métert kéne "ugorj". Erre kb. csak egy gepsrd képes. De ő is csak 8 métert szökik másodpercenként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!