Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a fenének kell tesit...

Mi a fenének kell tesit tartani akkora hülyeség aki nem akar tesizni az miért nem csinálhat mást?

Figyelt kérdés
Azt csináld amit. Tanarmond ha utálsz labdajatekozni csapatban a tanár le*****a idegesítő ez a tesi miaz már valami börtön hogy azt csináld amit pofáznak már fa***m kíván az egész tesivel 16/f 9 edikes.
2020. szept. 15. 18:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Van ott baj rendesen. Fiam, keress egy pszichiátert!
2020. szept. 15. 20:01
 12/21 anonim ***** válasza:
#11: Én is erre gondoltam, tényleg nem ártana elmenned akár az iskolapszichológushoz.
2020. szept. 15. 20:05
 13/21 anonim ***** válasza:
55%
Mármint a kérdezőnek nem ártana elmennie.
2020. szept. 15. 20:05
 14/21 A kérdező kommentje:

Lehet hogy ezek a hirtelen idegrohamok is a osztályban való szivatásnak köszönhető

Már mai tesin is röpiztünk akkor is huztam a szemöldököm a lábam is remeget óra végén 1 társ kérdezte is hogy jól vagyok e. Én mondtam neki egyenlőre még igen ameg az idegessegem nem fog likvidálni.

2020. szept. 15. 20:58
 15/21 A kérdező kommentje:
Én tudom hogy ezaz igedesskedes nem tesz jót de ma már szinte majd nem összestem még ma egy osztály társ megint meg szivatot amitöl én szintén húztam a szemöldököm kb már a fejem majdnem képes voltam beleverni a padba de vissza tudtam fogni magam.
2020. szept. 15. 21:03
 16/21 anonim ***** válasza:
79%

Aham.

Jelentkezz be az iskolapszichológushoz, tényleg. Segíteni fog.

2020. szept. 15. 21:05
 17/21 anonim ***** válasza:
80%

Jó, hogy kérdeztél, mert neked nem a tesivel van bajod, hanem minden mással.

Az iskolapszichológus tényleg jó ötlet, segíteni fog. Nem csak téged bántanak, és nem te tehetsz róla. Ezt ne felejtsd el!

2020. szept. 15. 21:16
 18/21 anonim ***** válasza:

Mi a fenének kell matekozni akkora hülyeség aki nem akar matekozni az miért nem csinálhat mást?

Mi a fenének kell fizika órát tartani akkora hülyeség aki nem akar fizikát tanulni az miért nem csinálhat mást?

Mi a fenének kell angolt/németet/stb. tartani akkora hülyeség aki nem akar nyelvet tanulni az miért nem csinálhat mást?

.

.

.

2020. szept. 16. 07:28
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Testnevelés a fizikai teljesítőképesség miatt kell. Az alap diák rengeteget ül, emellé kell mozgás is, hogy ne tunyuljon el teljesen. A mindennapi élethez szükség van egy alapvető erőnlétre. Táskacipelés, pakolászás, utazás, hideg - meleg idő, futás a busz után, lépcsőzés, házimunka, alapvető egészség. Ez az amit a tesi hivatott fenttartani az alapvetően ülő diáktevékenységeket ellensúlyozva. Az viszont tényleg hülyeség, hogy részt kell venni külömböző játékokban akaratod ellenére. Hiszen a játéknak pont az lenne a lényege, hogy akard csinálni. A mi tesitanárunk volt, hogy felajánlott másik játékot alternatívának és mindenki oda ment, ahova akart. Vagy ha nem akartál semmilyen játékot játszani, akkor ki lehetett váltani futással, kondizással, vagy udvari munkával.

A tanár pedig mondhatja neked, hogy vidd oda ezt azt. Valahogy fent kell tartani a tekintélyt, külömben kezelhetetlen lesz az osztály. Hidd el, tapasztaltam milyen az, amikor egy tanárnak nincs tekintéje. Konkrétan a tanári asztalon táncolva vetkőzött egy beszívott srác, míg a tanár csak fogta a fejét, meg a pöcsét vette elő a pad alatt, full beállva és csapkodta vele a padtársait. Mások meg hangosan videókat játszottak le, meg bekiabáltak, volt hogy konkrétan ott szívták az ecigit. Nos képzeld el mi lenne, ha ezek a vadbarmok tesiórán a sok felszerelés és eszköz között azt csinálhatnák, amit akarnak. Előbb utóbb vakaki kinyírná magát, vagy mást és az a tanár felelőssége. Ezért fontos, hogy a tesitanárnak legyen tekintélye, mert a tesiórán a veszélyességből kiindulva, nagyon fontos a fegyelem. Főleg tornánál és szertornánál. Szóval az ilyen látszatcsicskáztatásoknak van értelme.

Amúgy szerintem is keress fel egy szakembert, mert az, hogy ennyire kikészít a dolog, az nem normális. Legközelebb, ha kiírsz egy ilyen kérdést ezzel kezd, mert mert sokan csak azt fogják hinni, hogy csak hisztizel és még rá is tesznek egy lapáttal.

2020. szept. 16. 13:26
 20/21 anonim ***** válasza:
26%
Belőled se lesz katona...
2020. okt. 11. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!