Mi a fenének kell tesit tartani akkora hülyeség aki nem akar tesizni az miért nem csinálhat mást?
Figyelt kérdés
Azt csináld amit. Tanarmond ha utálsz labdajatekozni csapatban a tanár le*****a idegesítő ez a tesi miaz már valami börtön hogy azt csináld amit pofáznak már fa***m kíván az egész tesivel 16/f 9 edikes.2020. szept. 15. 18:17
1/21 A kérdező kommentje:
Tudtommal a suliba tanulni járnak nem szenvedni!
2020. szept. 15. 18:28
2/21 anonim válasza:
16 éves vagy és 9. osztályos? Ajajj
3/21 anonim válasza:
Kár, hogy a mai liberális világban nem lehet a kis takony kölyköknek két hatalmas pofont lekeverni...
5/21 anonim válasza:
Hát aki 16 évesen 9. osztályos... 🙄
6/21 anonim válasza:
Azért, hogy a magadfajta értelmi krumplik mozogjanak, és ne pusztuljanak meg ha mondjuk futni kell a buszhoz.
7/21 A kérdező kommentje:
Telefonról írtam és miért kellene pofont le keverni?
Csak mert az igazság fáj
Velem hozassa oda a bóját. Közben van lába apja csinált neki.
2020. szept. 15. 19:45
8/21 anonim válasza:
És iskolába amúgy minek jársz? Ott is megmondják mit csinálj, netán még a tanár még meg is kér, hogy töröld le a táblát. Ilyenkor mekkora hisztit csapsz?
9/21 A kérdező kommentje:
Jöhetnek az oltások hogy lusta vagyok még minden. Közben csicskáztassák a gyereket. Rá adáskent az osztályom is basztat mert mindig a gyengebbet veszik kezre. Csak mert nem állok fel a széktöl szünetekben. A fenének is születtem meg haszontalan polgár lennék haltam volna meg születésekor. Most is megtettem volna hogy ki ugrok a 2 sodikrol de anyámra gondolva eszembe jut mekkora fájdalom lenne az neki. K***a nagy közben meg mondta a szemembe hogy úgy se értek semmihez sem. Elnézést a nagy pofámert de már a idegesség fog megölni suliban hogy mindig engem vesznek kézre.
2020. szept. 15. 19:55
10/21 A kérdező kommentje:
Csak a tesivel van ez. Nem kell rögtön mindenre azt hinni.
2020. szept. 15. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!