Ártatlan Mézelőd kérdése:
Van valaki aki rendszeresen harcsázik?
Figyelt kérdés
Kipróbáltam már minden technikát és csalit, de nekem semmi nem vált be. Tudnátok olyan csalit ajánlani, ami garantált eredményt hoz?2020. szept. 12. 04:59
1/4 anonim válasza:
Garantált? Olyan nincs. Próbáld meg a piócát.
2/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam már: nadály, csirke máj és szív, vér bojli vér liquiddel, élő hal, halszelet, sertés máj, mű nadály. Ezt mind úszós stupeken, fenéken, fenéktől 20-50 cm-re meglebegtetve. Próbáltam a pergetést vízfelszíni, süllyedő woblerrel.
És egyik sem.
2020. szept. 12. 15:20
3/4 anonim válasza:
Öreg harcsázók a rothasztott tyúkbélre esküsznek. A rothasztás alatt 1-2 nap állást kell érteni.
4/4 anonim válasza:
Próbáld meg élő kisponty-tyal. Figyeltem egy bányatavon, hogy friss ponty telepítéskor a nagyobb harcsák rabolva lakmároznak a kiló körüli pontyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!