Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van valaki aki rendszeresen...

Ártatlan Mézelőd kérdése:

Van valaki aki rendszeresen harcsázik?

Figyelt kérdés
Kipróbáltam már minden technikát és csalit, de nekem semmi nem vált be. Tudnátok olyan csalit ajánlani, ami garantált eredményt hoz?

2020. szept. 12. 04:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Garantált? Olyan nincs. Próbáld meg a piócát.
2020. szept. 12. 08:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Próbáltam már: nadály, csirke máj és szív, vér bojli vér liquiddel, élő hal, halszelet, sertés máj, mű nadály. Ezt mind úszós stupeken, fenéken, fenéktől 20-50 cm-re meglebegtetve. Próbáltam a pergetést vízfelszíni, süllyedő woblerrel.

És egyik sem.

2020. szept. 12. 15:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Öreg harcsázók a rothasztott tyúkbélre esküsznek. A rothasztás alatt 1-2 nap állást kell érteni.
2020. szept. 13. 11:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg élő kisponty-tyal. Figyeltem egy bányatavon, hogy friss ponty telepítéskor a nagyobb harcsák rabolva lakmároznak a kiló körüli pontyal.
2020. szept. 14. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!