Mennyit fogok fogyni az alábbi edzéstervvel?
Szóval itt egy 6 hetes edzésterv [link] és azt írja, hogy péntekenként lehet mást sportolni a futáson kívül, arra gondoltam, hogy péntekenként ezt csinálnám: [link]
Este 6 után nem ennék, nappal pedig leginkább csirkét, tojást, rizst és sok vizet innék. 17 éves vagyok, kb 55 kg és szeretnék izmosodni, fogyni, formásodni a belső combrészemen, a hasamon és a csípőmön. Szerintetek mennyi idő után láthatok majd változást?
miért ne tudná?
azért kérdezem, mert ha nem elég hatásos, akkor keresek más mozgásformát, biztos meg tudja valaki válaszolni.
Ha nem fogyni akarsz, hanem izmosodni, és formálódni, akkor full hülyeség amit elképzeltél. Akkor járj le kondiba, és edz normálisan. Futással nagyon izmosodni nem fogsz. Az otthoni gyakorlatok meg nem tudom, h mennyit érnek, sztem nem sokat, mert kb ovis tesióra szintjén mozog. Emellett a kajálásodon sem ártana változtatni.
Egyél 5-6x nyugodtan egyél 6 után, ha nem 9-kor alszol el... ÚGy csináld, hogy tervezett elalvás-3 órával eszel utoljára. És mehet a CH is (mondjuk rizs az az), mert az is kell, főleg, ha nem cukorból, meg finomlisztből áll, vagy gyümicukorból...
és szeretnék izmosodni, fogyni, formásodni a belső combrészemen, a hasamon és a csípőmön.
Nekem ebből az jött le, hogy az izmosodás a fő célod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!