Szobabicikli, futópad vagy ellipszis gép alkalmasabb otthoni mozgásra?
Elsősorban néhány kilónyi fogyás lenne a cél, viszont hosszútávon a mozgás, az egészséges életmód.
Gerinc probléma miatt a futás, kocogás nem javasolt, ezért intenzív vagy erő-sétákat szoktam tenni, ha alkalmas az idő.
Ezért a futópadon is csak sétálnék.
Viszont kellene valami itthonra.
Még egyiket sem használtam soha, de a bicikli és a futópad egyértelműnek tűnik, de az ellipszis gépet csak tv-ben láttam hogy működik.
Használtat tervezek venni, valamelyikből.
Mire kell odafigyelni?
Javaslatok?
Márkák?
Köszi
Első körben lemennék egy terembe, mert nem mindenki bírja az egyhelyben mozgást. Csak úgy tudok másfél órát görgőzni, ha pontos edzéstervet készítek előtte. Valaki lazán teker egyhelyben 4 órát is.
Tehát ha a kinti tekerés nem jöhet szóba, akkor előbb teszteld magadat egy teremben.
Futópadot nem vennék, ha eleve nem is fogsz rajta futni. Sétálni szerintem jobb kint a levegőn.
Szobabickli mellé tenném le magamnak a voksot mert tudom hogy szeretek biciklizni,de ezzel szemben neked az ellipszis trainert javasolnám. Egyidore lebontva ezzel lehet legjobban kalóriát égetni. Ami tulajdonképpen a célod ha jól olvastam.
Menj ki futni a szabadba!
Semmikepp nem vennek ilyen gepet ottgonra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!