Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hol találok olyan oldalt,...

Hol találok olyan oldalt, ahol otthoni edzéstervek vannak számomra?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, kb 170 cm és 50 kg (elég sovány), és szeretnék erősödni, konditeremre nem akarok költeni, ezért otthon akarnám megoldani. Ötlet?
2010. aug. 5. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez egy költséges sport . Költeni kell az étkezésre , konditeremre , esetleges tápkiegekre , stb. Ha nem akarsz rá költeni , akkor felejtsd el , keress más sportot . Csináld rendesen , vagy sehogy .
2010. aug. 5. 17:09
 2/5 clint ***** válasza:

előzőnek tökéletes a válasza.

És a kajára gondoltál? Vagy a házikoszt az izomnövelő??

2010. aug. 5. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Kedves válaszolók! Mikor írta a kérdező, hogy ő testépítő akar lenni? Azt írta, hogy erősödni szeretne.

Erősödéshez első körben nem is kell konditerem (sőt, ha nem akarsz magas szintre eljutni, akkor egyáltalán nem szükséges.). Van rengeteg saját súlyos gyakorlat. Fekvőtámaszból van rengeteg féle (pl. sima, szűknyomásos, szélesnyomásos, félkezes, tapsolós, hanyatt széken). Hasizmot erősítő gyakorlatokból is nagy a választék (pl.: felülés, hasprés, lebegőülés, fordulós, stb.), valamint lábot erősítőből is (guggolás, vádlizás, kitörés, stb.). Hátat lehet erősíteni törzsemelésekkel. Ezekhez nem is kell súlyzó, de mégis erősítenek, és adnak egy alap erőnlétet. Kombináld ezeket okosan, nem kell másnak megírnia a te edzéstervedet szerintem, kedves kérdező.

Remélem erre gondoltál.

2010. aug. 5. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:
2010. aug. 5. 23:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Amúgy tényleg nem akarok testépítő lenni, ezt nem írtam sehol...
2010. aug. 6. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!