Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A japán ju-jitsu alkalmas/hasz...

A japán ju-jitsu alkalmas/hasznos utcai önvédelemre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pl. A Kelemen-ryu féle alkalmas a mai világban utcai önvédelemre vagy inkább egy krav-maga a megfelelőbb ilyen célokra?

2020. aug. 26. 21:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Kulfoldi portazasrol sajnos nincs tapasztalatom, de jo olvasni amiket irsz D ..
2020. aug. 28. 19:51
 22/26 anonim ***** válasza:
Az biztos! Tény, hogy ebben a szakmában látja meg az ember igazán, az emberi hülyeséget. Annyi idióta gyökér baromállatot még sehol sem láttam, mint a szórakozóhelyeken. Amúgy már nem dolgozok portásként. Nekem elég lett belőle. Gyakorlatilag tömeg- és emberundorom lett tőle.
2020. aug. 28. 19:56
 23/26 anonim ***** válasza:
Igen en meg buli egy 35- 40 eves korig max.. Na meg a nok amit muvelnek... Kedvencem mikor bejonnek szep ruhaba, aztan a wc be szeded ossze osszeokadva osszefosva magat.. Nincs mar kulturalt szorakozas sajnos. Meg a nokbol is kiabrandul az ember komolyan. Rosszabbak mint a ferfiak. Persze vittem mar haza melo utan volt mar pelda.d
2020. aug. 28. 20:02
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Németországban is. A női wc-k sokkal mocskosabbak, mint a férfi klotyók. Stuttgartban szedtünk ki a mosdóból két olyan német csajt, akik anyaszült meztelenül, maguk alá vizelve hempergtek a padlón, bepiálva ÉS bedrogozva. Mentőt kellett kihívni. Hohó.. láttam én is cifra dolgokat. A vicces pedig az, hogy ezeket a cifra dolgokat nagyobb részben nők csinálták. Az pedig alap, hogy kisminkelve cicababa módján szép ruciba, parfümfelhőben lépnek be, utána pedig lefolyt sminkkel és magukat összehányva mennek haza.
2020. aug. 28. 20:12
 25/26 anonim ***** válasza:
Egy dolgot jegyezz meg, aki a boxot hájpolja a Rocky filmeken nőt fel, összetéveszti a valóságot a filmmel. Egy boszoló senkit sem darál be, max Mike Tyson. Egyrészt az öklük nem erősebb egy kislány öklénél, nincs felkeményítve.
2020. szept. 7. 23:36
 26/26 anonim ***** válasza:
63%

Az egyik legkifárasztóbb, legkeményebb edzés a Kelemen ryu féle ahol voltam.

Nem fogsz csalódni benne. Full kontaktot ahol voltam azt mondták nincs, de van kontakt azért. Különben thai bokszon, bokszon is így volt, full kontakt csak idővel apránként, keveset ha nem versenyzel.

Szóval nem fejlődnél sokkal jobban küzdősporttól, mint jitsutol ez csak ilyen mendemonda a gyakorin, mint az, hogy judora csak gyereket fogadnak... Jah akkor én hova megyek este így 30 pluszosan? :D

Ez preferencia kérdése melyiket szereted, melyik esik jobban, melyik testhezállóbb. De próbáld ki mind a kettőt.

Ha nagyon full kontaktosat, durvát akarsz ami sokrétű is, akkor próbáld ki a thay won do-t.

2020. szept. 28. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!