Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha már érzem a könyökömnél...

Ha már érzem a könyökömnél fekvőzés közben, hogy savasodik(?), (nem tudom biztosan, hogy így hívják-e) és még utána csinálok 5-10 fevkőt az rosszat tesz? Nem kéne inkább ?

Figyelt kérdés

Tehát ha csinálok 50db karhajlítást a díványon, háttal, és ilyen 40-45körül járok, és kezdek ilyen zsibbadt, bénult érzést érezni a könyökeimnél, de 50db-t szeretnék megcsinálni, akkor inkább hagyjam abba ott, és pihenjek fél percet, vagy felezzem meg a szériát, vagy nem gond ha már arra a zsibbadt érzésre rányomok még 5-10 darabot ?

Nem tudom, ezért kérdezem.

Köszönöm szépen a válaszolat!! :)) Megy majd mindenkinek a zöld!

2020. aug. 18. 00:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát így vázlatpontokban próbálok meg segítséget nyújtani:

Nem tudom, mi a célod, de 20-as ismétlésszám után nem fejlődsz izomtömegben, emelni kell súlyt, nehézséget, és 8-15 közt tartani sorozatonként (úgy, hogy 2-3 isméltésnyi erő még maradjon)

Edzés végén érdemes esetleg maximumig menni, előtte nem. Túl sok erőt elvesz. Szóval a kérdésre a válasz: rosszat tesz, elmegy az erőd. Jobb egy gyakorlatból 4x20 ismétlés, mint 2x25.

2020. aug. 18. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!