Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mitől fájhat a sípcsontom...

Mátéq34 kérdése:

Mitől fájhat a sípcsontom futaskor és utána?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most kezdtem el futni viszont ép hogy futok 100 métert a sípcsontom elkezd fájni aránylag türhető de kellemetlen viszont ilyen 3km után majd besz@rok úgy fáj.Kell 3 nap mire elmúlik a fájdalom.Van rajtam kb 10kg súlyfelesleg de nem hinném hogy az miatt fájna.

#lábfájdalom #Sípcsont fájdalom #Futásbál
2020. máj. 25. 17:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem a sípcsontod fáj hanem azazkörüli izmok. Kb 2 hét és megedződik és többet nem fog fájni.
2020. máj. 25. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

peldaul ettol, de ez egy tipp csak, de futoknal gyakori

2020. máj. 25. 18:18
 3/6 A kérdező kommentje:
És szerinted fussak így rá aztán majd megedződik vagy pihentessem?Amúgy köszönöm a válaszaid 🙂
2020. máj. 25. 20:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Fuss nyugodtan. Ez minden kezdőnél így van. De arra figyelj, hogy ne erőltesd túl. Én heti 4x3 km futottam mindig egy pihenő nappal a futások közt. Egy adott távot 2 - 3 hétig futottam attól függ, mikor éreztem azt, hogy menne több is.
2020. máj. 25. 21:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi🙂
2020. máj. 25. 21:13
 6/6 anonim ***** válasza:
En a 2# voltam, es nem tudom, ha mar faj, nem jo iranyba tartasz, de igazabol nemtudom probalgasd 😂
2020. máj. 25. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!