A sípcsontom alsó részén van egy mélyedés utána meg egy kis dudor kb 1 cm, mitől lehet? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Azóta ott van mióta az eszemet tudom, nem tudom mozdítani és néha rettenetesen viszket,keményebb de be tudom nyomni, ahogy húzom végig az ujjamat a csont vonalán úgy érzem csak, mintha a bőröm alatt lenne egy kis zsírdaganat szerű dudor. Először azt hittem, hogy beütöttem valahova, szóval mi lehet szerintetek? Lehet egy kisebb zsír daganat? Van daganat a májam mellett is csak azért gyanakodok újabb daganatra.2017. jún. 1. 18:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!