Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kb félpercig futok és utána...

Darkfox999999 kérdése:

Kb félpercig futok és utána sípcsontom egyszerűen belenyilal a fájdalom és utána le kell állni a futással piheni utána megint félperc és megint fájdalom és ez már nagyon nagyon régóta van ez mitől van? Nem tudok futni tőle mer nagyon fáj

Figyelt kérdés
pedig nem fáradok el vagy ilyesmi fél perc és fáj volt mikor rosszul mozdultam és a sípcsont alatt valami kemény kidurodot t olyan volt mint a csont olyankor lábra se tudtam állni de utána elmúlt ez egy párszor megtörtént

2015. ápr. 14. 23:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Valószínűleg egy csonthártyagyulladás boldog birtokosa vagy, amit meg jól ki kell pihentetni, nem folyton ráterhelni, ahogy egy percig nem fáj.

Milyen cipőben futsz, és hány kilométer van benne?

Van túlsúlyod?

2015. ápr. 15. 08:12
 2/9 A kérdező kommentje:
van túlsulyom 94kg vagyok és kb 178-180 kb a cipőm nem futó cipő egy bugatti cipőm van kb 2 hete kezdtem vele futni :P futópályán szoktam az erdőbe futni 600m egy kör kb 2 kört ha megteszek naponta :D xd a lábam miatt de igyekszek
2015. ápr. 15. 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Akkor meg is van a válasz, alkalmatlan a cipőd, ezét van. Fordulj szaküzlethez.

A túlsúly is okozhatja, bár a te esetedben nem tudom, mennyire jelentős ennél a magasságnál.

2015. ápr. 15. 22:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Igaz én nem értek hozzá, de szerintem még az is lehet gond, hogy minden nap futsz. Kezdőként úgy tudom nem szabad, meg később sem nagyon.

És szerintem is csonhártya gyulladás. Soksok pihi,, meg jég. Olvass utána a "rice"-nek. Én nem tartottam be és soká épültem fel.

2015. ápr. 17. 13:00
 5/9 Csiß ***** válasza:
Vegyél egy pár kompressziós szárat.Csodákra képes.(mondjuk egy minimum közép kategóriás futócipő is nagyon elkélne).
2015. ápr. 17. 15:23
 6/9 Csiß ***** válasza:
középkategóriás*
2015. ápr. 17. 15:24
 7/9 A kérdező kommentje:
DE csak futás közbe fáj utána nem othon se fáj csak mikor futok
2015. ápr. 27. 18:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Azóta is futottál? Hányszor? Ha így folytatod, ebben a szezonban már nem nagyon fogsz futni.
2015. ápr. 27. 19:48
 9/9 A kérdező kommentje:
hát próbálok hetente 2 szer futni de nem nagyon megy inkább a biciklizést választottam remélem bicótol fogyni fogok
2015. máj. 1. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!