Nektek fáj valamitek menstruáció közben? Ha igen, mi? Mikor szokott fájni (előtte, utána, közben)?
Figyelt kérdés
Nekem előtte a hasam fáj(legalább tudom mikor jön meg, közben már nem fáj), közben meg a végtagjaim. :( nektek mitek fáj?2015. márc. 31. 23:38
1/13 anonim válasza:
Ajaj! Mindenem, nyaktól lefele.
A melleim, a lábaim, hasmenésem van, és ez még az elviselhetőbb, nem úgy, mint a hasgörcs és derék fájdalom. Egyszer szó szerint csak feketét láttam csillagokkal 10 percre.
Már előre beveszem a görcsoldót, és akkor oké.
2/13 anonim válasza:
Ha megjött, kicsivel utána kezd fájni a hasam. Másnap pedig a derekam szokott.
3/13 anonim válasza:
Nekem nagyon ritkán fáj. Inkább fáradékonyabb vagyok,de az is csak minden 2. alkalommal kb.
4/13 A kérdező kommentje:
3. De jó neked! Nekem annyira fáj előtte, hogy néha betegszabadságra kell mennem, mert nem bírok felállni se.... de ez csak 1 max. 2 nap, és a főnököm kedves. mindenkinek ment a zöld kéz
2015. márc. 31. 23:59
5/13 anonim válasza:
nekem 1. nap és 3. nap szokott lenni elviselhetetlen hasgörcsöm. ilyenkor be kell vennem gyógyszert, első nap néha 2x is.
hasmenés előfordul, hányás is.
a mellem pedig megduzzad és nagyon érzékeny már előtte jó pár nappal, és ez csak kb. a 2. napra múlik el.
6/13 anonim válasza:
Nekem előtte és közben a hasam fáj,és most a mellem,ja meg néhe a derekam is szokott fájni.
7/13 anonim válasza:
Has görcs,derék fájás
Előtte szinte meg sem érzem,csak egy enyhe kellemetlen érzés van a hasamban,közben viszont erősen fáj. De görcsoldóra nincs szükség.
15/L
8/13 anonim válasza:
Előtte:
Has
Közben:
Hát, mell (néha), has
Utána:
Semmi.
9/13 anonim válasza:
Derakam szokot fajni de az nagyon olyankor fajdalom csilapitot veszek be.
10/13 anonim válasza:
Előtte nem szokott semmi fájni közben első nap a hasam, hogy gyógyszert veszek be néha a combomba is kisugárzik a fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!