Nektek fáj valamitek menstruáció közben? Ha igen, mi? Mikor szokott fájni (előtte, utána, közben)?
Figyelt kérdés
Nekem előtte a hasam fáj(legalább tudom mikor jön meg, közben már nem fáj), közben meg a végtagjaim. :( nektek mitek fáj?2015. márc. 31. 23:38
11/13 anonim válasza:
Nekem előtte már akár 1-1,5 héttel kezd fájni a hasam, előtte három nappal már igazán görcsöl. Leginkább akkor vannak erős fájdalmaim, ha órákig egy helyben kell ülnöm, például utazok vagy ilyesmi.
Közben a hasam szokott fájni, zsibbadnak a végtagjaim és nagyon fáradékony vagyok. Utána előfordul, hogy még pár napig fáj a hasam, de az már korántsem olyan vészes.
12/13 anonim válasza:
Nekem előtte egyáltalán nem fáj semmi, közben viszont az alhasam...
13/13 anonim válasza:
Az előtte levő 1-2 napban a derekam szokott rettentően fájni, majd' megőrülök tőle. Az első napon nagyon görcsöl a hasam, általában muszáj feküdnöm, mert különben sokszor elájulok.
Utána már semmim nem szokott fájni, hál' istennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!