Hol volt izomláz a hullahopp karikázás után?
Figyelt kérdés
Az lehetséges,hogy 2napja hullahoppoztam kb 10percet és azóta a derekamnál az izom fáj ,húzódik,ha balra dőlök..
Nem tudom,hogy ez most izomláz,vagy a petefészkem sugárzik oda.....:S
Ennyitől 2 napig izomláz.. :S
2010. aug. 4. 18:19
1/2 anonim válasza:
Ennek 1 lehetséges oka lehet:
Eltelt néhány évben nem csináltál semmilyen sportot. És most, hogy elkezdtél mozogni beindultak az izmaid... De persze ez csak is akkor van, ha nem űztél vmiféle sportot aktivan.
2/2 anonim válasza:
elottem levo hozzaszolast cafolnam. en rendszeresen 3x egy heten kemeny edzesen voltam, +5x egy heten 2 km-t gyalogoltam, szoval jo kondibn voltam. amikor megkaptam a karikat 3 napig felulni alig birtam. Valoszinulag csupan azokat az izmokat hasznalod legkevesbe ahol epp faj.
3-4 nap utan belejossz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!