Hullahopp karikázás után ez törvényszerű?
Köszönöm, de ez csak a Te véleményed, én egész mást hallottam erről a mozgásformáról...
A többi részében a válasznak lehet, igazad van:)
Én nem igazán foglalkoztam vele, amikor kicsit összetörtem magam vele :D
De én alapból nem igazán foglalkozom a zúzódásokkal, mert alvás közben is összetöröm magam - a karomon 2 vagy 4 szimmetrikus ütés szokott lenni. Nyáron a pasiknak külön csajozós dumája van rám: "ver a barátod? nekem ilyen csajom lenne sose bántanám / tenyeremen hordoznám stb stb." LOL
Amúgy milyen más derékformáló edzésre gondoltál kedves első válaszoló?
én is danival értek egyet. a hullahoppnál csak hatékonyabb edzések vannak. najó a fogyiöv ami melegít és ráz az ennél is hatástalanabb...
az lenne a lényeg hogy a pulzust felnyomd. az hogy roncsolod helyileg a zsírszövetet az nem azt jelenti hogy az onnan el is tűnik, főleg hogy a bőrödnek se tesz jót. úgyis onnan fogysz először és intenzíven ahonnan ezt a szervezeted meg tudja oldani, ez mindenkinek a genetikájától függ.
diéta+ futás vagy úszás vagy ugrálókötél, ha a gerinceddel is van gond akkor úszás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!