Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem merek elkezdeni sportolni,...

Nem merek elkezdeni sportolni, mert félek az emberektől?

Figyelt kérdés
Gyógyuló depressziós és szociális fóbiás vagyok, de sajnos a koronavírusos-karanténos-távoktatásos időszak megint előhozta ezteket. Szeretnék sportolni valamit, mert sokan ajánlják ezekre a problémákra is és elég mozgásszegény életmódot élek (fekszem, ülök egész nap) és el is vagyok hízva, így ebből a szempontból is biztosan segítene. Itthon próbálkoztam (youtube videókkal), de sajnos nagyon nehezen veszem rá magam és nem vagyok elég kitartó, hogy rendszeresen csináljam és inkább visszafekszem az ágyba. A sétálás ugyanez. Kerékpározni nem merek, mert félek a forgalomban. Futni nem bírok. Emiatt arra jutottam, hogy a legjobb az lenne, ha járnék valamilyen rendszeres edzésre, mert akkor rá lennék kényszerítve, hogy elmenjek és motiválna. Viszont soha nem voltam még ilyen helyen, félek a negatív visszajelzésektől, már hónapok óta egyáltalán nem is voltam emberek között és nincsen senki sem, aki mondjuk el tudna kísérni.
2020. júl. 24. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Úszás esetleg? Amúgy a csoportos edzéseknél csak köszönni kell és mikor jegyet/bérletet veszel elmondod hogy erre veszed (pl. Zumba).
2020. júl. 24. 14:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Az úszás biztosan nem, mert ott még fürdőruhában is van az embert, azt tuti nem. Egyébként nem is igazán a kommunikációtól félek, hogy beszélni kellene stb., hanem szimplán az, hogy emberek vesznek körül, látnak és ki tudja mit gondolnak, mondanak stb. Lehet, hogy hülyén hangzik, de én nagyon el vagyok már ettől szokva.
2020. júl. 24. 14:48
 3/3 anonim ***** válasza:
97%
Fülhallgatón egy jó válogatás, ami a kedvedre való. Felöltözöl a sportnak és az időjárásnak megfelelően, aztán belevágsz. HA nagyon ódzkodsz az egésztől keress egy konditermet és olyankor menj, amikor a kutya nem jár arra. Javaslom a dél körüli órákat, 11-13 óra között.
2020. júl. 24. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!