Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Eddig nem sportoltam, viszont...

Eddig nem sportoltam, viszont most szeretnék ezen változtatni. Szerintetek?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, elég vékony. Már nem tetszik az alakom, ezért szeretnék sportolni valamit. Szerintetek megérné eljárni konditerembe? Eddig nem nagyon tudtam rávenni magam a rendszeres mozgásra, viszont most tényleg változtatnom kellene, ráadásul ha vennék egy bérletet, szerintem az is motiválna.

Más. Kinéztem egy női konditermet, viszont nem nagyon merek elmenni, még sosem voltam teremben. Személyi edzőre sajnos nincs pénzem, egyedül kell elkezdenem. Ennek a leküzdésére tudnátok tippeket adni? Eleve ha odamegyek, kérek egy jegyet/bérletet, mondanom kell, hogy most megyek először? Megmutatják, hogy merre kell menni és hogy hol van az öltöző?

Sajnos nem tudom hogy kellene elkezdenem, így bármilyen tanácsnak nagyon örülök.

2020. júl. 18. 20:19
 1/3 MadSeal ***** válasza:

Nyugodtan menyj, de szerintem legelőször 1 napijegyet vegyél, és akár több termet is kipróbálhatsz, ár/érték, távolság, környezetet mérlegelve.

Az öltözőt megmondják merre van, ha megkérded. Legjobb lesz, ha az elején bejárod a termet és megnézed mi merre van, de néha ezt is megmutatják neked.

Edzés terén meg kövess valami kezdő női programot netről. Ha vannak benne ilyen dolgok, hogy guggolás meg felhúzás, azokat helyettesítsd nyugodtan gépekkel, azt nem lehet elrontani. Nézz videokat ilyen gyakorlatokról és ha már lesz a teremből valaki, akit picit jobban ismersz, kérd meg, hogy nézze meg, hogyan guggolsz, akár üresrúddal.

2020. júl. 18. 20:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Nyugodtan menj

Ha nagyon nem érzed magad jónak akkor max előtte pár hónap edzz otthon saját testsúlyos gyakorlatokkal

2020. júl. 21. 23:46
 3/3 anonim válasza:
Platós IFA eladó
2020. aug. 7. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!