Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mitől múlhatna el az izomláz?...

Mitől múlhatna el az izomláz? Ráedzhetek?

Figyelt kérdés

Most kipróbáltam egy magasabb szintű lábedzést (én ilyen összeállítottal csinálom),és ez a 3.napja,hogy izomlázam van. Gondoltam ma már elmúlik,mert már tegnap csinálni akartam volna ismét,de nem tudtam volna normálisan,se végig csinálni.

Szerintetek bekenjem valamivel a lábam,vagy ti mit szoktatok ilyenkor tenni? Ma már talán tudom csinálni úgy érzem,de ha elkezdem végig szeretném, még annyiból is nehezebb,hogy egyik térdemre nagyon kell figyelnem,és remélem ez nincs rá kihatással +ba edzés közben.

2020. júl. 11. 12:55
 1/5 anonim válasza:
100%

Először is pihentesd ha úgymond nagyon fáj. Az izomlázat el kell viselni de ha mégsem megy, akkor van egy-két trükk arra, hogy enyhítsd, ezt felsorolom neked: -igyál sok vizet!!

- ne hirtelen kezdj el edzeni, hanem fokozatosan, bemelegítve, akkor is ha fáj a lábad

- sportpályán edz lehetőleg!

- ha nagyon elviselhetetlenné válik,akkor kezd el melegíteni és hűteni az izmokat! hideg zuhany majd meleg zuhany, ettől fellazulnak az izmok, ezután krémmel kend be.

- szedj c vitamint, saját tapasztalat

- igyál meggylevet- antocianin vegyület miatt

- pihenj de a mozgást se hagyd abba!!

Jobbulást kívánok! :)

2020. júl. 11. 13:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon köszönöm!! 😊😊
2020. júl. 11. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Vársz.
2020. júl. 11. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem a nyújtás, ráedzés szokott segíteni, pl egy hosszabb futás után fájt a vádlim mint a rosseb , kis kerti munka és nap végére kutya baja se volt, jó pihenést!
2020. júl. 11. 21:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!😊
2020. júl. 11. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!