Rendszeres futók! Jó tanácsok?
Kb egy hónapja futok rendszeresen, heti 5 v 6 alkalommal, napi 5 km -t.
Az lenne a kérdésem, hogy miket javasolnátok? Feltétlen szükséges futó cipő? Sajnos elkezdett fájni a sípcsontom, nem tudom mit kezdjek vele.
Télen mit csináltok? Akkor is kint futtok? Vagy edzőtermekben gépen? Légyszi írjatok minél többen.
Köszi előre is.
18L
Szia! Futáshoz sajnos feltétlenül szükséges egy jó futócipő.
Szerintem nem jó technikával futsz ezért is fájhat a lábad, de nyugi velem is előfordult a kezdetek kezdetén:)
Akármilyen hülyén is hangzik, hiába természetes mozgásunk, a helyes technikát a sérülések és jó eredmények elérése érdekében meg kell tanulnunk.
Ha beírod a keresőbe, sok jó és hasznos dolgot tudsz megtanulni. Nézhetsz videókat is hosszú/rövid táv futókról.
Hogy télen mit csinálunk az egyénfüggő. Ha nem fagyott le az út, nincs hatalmas hó, megfelelő öltözékkel ki lehet menni. Ilyenkor én is a szabadban edzek. Márcsak a jó levegő végett is.
Ha heti 5-6 alkalommal futsz akkor nagyon is fontos egy jó futócipő beszerzése, ne gagyit vegyél, egy jó futócipő 20 000 FT felett kezdődik de megéri a befektetést!:)
Én egészen addig kint futok míg nem kezd el esni a hó, de ha már havazik akkor edzőteremben futópadon edzek!:)
Uhh :D Én akkor már beleestem :S
De akkor ezen csiszolok :)
Köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!