Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Titeket mennyire motivalt a...

Titeket mennyire motivalt a fogyasban az, hogy talan vonzobbak lesztek a masik nem szamara?

Figyelt kérdés
Ertelemszeruen a kerdes azoknak szol, akik el kezdtek dolgozni azon, hogy leadjak a sulyfelesleguket vagy akinek van ilyen ismerosuk es tudnak a motivaciojukrol.
2020. jún. 29. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire sem az motivált.

Sőt!

Az volt számomra a legmeglepőbb, hogy kövérként nagyobb sikereim voltak a pasiknál, mint amikor lefogytam.

2020. jún. 29. 18:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Fogytam 30kgot még gimnáziumban.

Ez is része volt, de leginkább azt nem bírtam, hogy akárhol voltam mindig én voltam a legkövérebb.

A belsőcombjaim összeértek és olyan szinten kidörzsölte csak a séta a comjaimat, hogy azon a részen egyátalán nem volt szőr a lábamon, pedig elég szőrös voltam.

Plusz mindentől kifáradtam, folyamatosan izzadtam melegben.

Szóval a motivációm inkább az volt hogy nem éreztem jól magam a bőrömben, a lányok elismerése másodlagos volt.

2020. jún. 29. 18:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem fogyásnál, edzésnél volt ez egy motiváció számomra a szigorítások alatt.

Nem a legjobb motiváció, de legalább nem hagytam ki az edzést.

2020. jún. 29. 19:30
 4/4 anonim válasza:
Engem főleg az motivál, hogy magamat szebbnek látom vékonyabban, szívesebben veszek fel olyan ruhákat, amik többet mutatnak. Csak utána jön az a szempont, hogy a többi ember mit gondol, de itt sem gondolok olyanra, hogy csak a férfiak véleménye érdekel, sokszor fontosabb nekem, hogy más nőkkel összehasonlítva magam ki néz ki jobban, mint hogy tetsszek valakinek.
2020. jún. 29. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!