Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha kicsi fenekem...

Mit csináljak ha kicsi fenekem van?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy mivel elég vékony alkat vagyok a fenekem is elég kicsi. Már több mint 1 hónapja edzek rá kb.minden nap (tudom nem olyan nagyon hosszú idő) és szinte alig változott valamit. Formásabb, kerekebb lett valamennyire, de nőni nem nőtt. Engem nagyon zavar hogy ilyen kicsi, ha az utcán látok egy nagyobb, szebb fenekű lányt, rosszul érzem magam a bőrömben. Pedig rendesen táplálkozom, sok fehérjét viszek be. Még csak 16 éves vagyok, de nem tudom hogy fog e még nőni. A fiúknak sem tudom mennyire jön be a kis fenék. Van esély rá hogy valahogy növeljem? Kb mennyi idő kéne hozzá hogy látszódjon a változás?

2020. jún. 22. 15:50
 1/2 anonim ***** válasza:
60%
Ez nem így megy, minden nap pumpálni kell.
2020. jún. 22. 16:39
 2/2 ifjsandor válasza:

Folytasd az edzést, sokkal jobban néz ki egy kicsi kerek popó mind egy batár löttyedt segg. Érezd magad jól, hogy szorgalommal máris látsz változást. Meg tudod csinálni. A forma a lényeg nem a méret szerintem.

21/f

2020. jún. 24. 23:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!