Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudom hogy hülye kérdés nem...

Tudom hogy hülye kérdés nem kell mondani de az izmot el lehet távolítani?

Figyelt kérdés
Hogy fogyjak elkezdtem edzeni de sajnos izmosodom, erre számítottam de nem gondoltam h ilyen erősen. A hasizommal nincs gond de láb és karizmot nem akarok egy nőnek szerintem nem szép.
2020. jún. 20. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz annyi izmot felszedni, hogy az csúnya legyen. Szteroidok nélkül legalábbis.

Egyébként ha nagyon aggódsz, akkor legyen fehérje-szegény a diétád és nem lesz miből építkezni.

2020. jún. 20. 18:31
 2/3 MadSeal ***** válasza:
53%
Akkor ne eddz súlyzókkal, csak sportolj intenzíven, hosszúkat! Ha meg nem súlyzókkal edzel alapból, akkor nem tudom elképzelni azt az erős izmosodást, mert eddig pár elit olimpikon kívül nem láttam még olyan izmosabb nőt, aki ne vagy sajáttestsúlyos vagy súlyzós edzést végezett volna.
2020. jún. 20. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Na és mit edzel, milyen súllyal, hogy elkezdtél erősen izmosodni? Mert a nők genetikailag sokkal nehezebben építenek izmot.
2020. jún. 22. 15:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!