Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan számoljam a kalóriáimat?

Hogyan számoljam a kalóriáimat?

Figyelt kérdés
1300 kalóriánál már vesztenék súlyt,de ha kevesebbet ennék, akkor a szervezetem átváltana raktározó üzzemmódba. Ezt úgy kell érteni, hogy ha mondjuk egy nap lemozgok sporttal 500-600 kalóriát, akkor ehhez mérten egyek 1800 kalóriát? Vagy maradjon az 1300? Ha 1300at ennék, majd elmennék edzeni, akkor a szervezetem ugyanúgy "fogná fel", mintha raktározó módban lenne?

2020. jún. 1. 22:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha sulyt akarsz veszteni ugy, hogy sporttal teszed magad kaloriadeficitbe es nem dietaval, akkor ugy gondolom semmi ertelne tobb kaloriat bevinned, hiszen akkor nincs deficit es nincs valtozas (legalabbis ha annyit viszel vissza amennyit lemozogsz. Lehet ha picit kevesebbet pl 200+kcl akkor egetsz is meg nem raktarozol is).

De en nem vagom ezt a raktarozo mod temat, nekem ebbol meg sosem volt bajom 6 ev alatt. Mivel altalaban egessz evben edzek kb igy en dietaval fogom meg, de a lenyege ugyan az h deficitet csinalok. A raktarozas problemaval meg nem talalkoztam.

2020. jún. 1. 23:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!