Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet attól még hatásos, ha...

Lehet attól még hatásos, ha így csinálom?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tudni kell rólam, hogy nem tudok táncolni. Viszont van ritmusérzékem, csak a "figurák" nem mennek, valahogy nem vagyok olyan ügyes, mint a zumbások. Otthon táncolok, ha úgy tetszik mozgok zumbás latin zenékre, nagyon izzasztó, fárasztó és intenzív, amit lenyomok. Iszonyú bénán festhetek, de úgy érzem, talán működhet :D Amit csinálok abban van ugrálás, csípőtekerés, vállmunka. Más sport nem vonz, mert monoton és unalmas. Heti 3x fél óra így hatásos? Gondoltam kikérem a véleményeteket. Természetesen helyesen étkezem mellette ahogyan kell. Köszi a válaszokat! :)

2020. máj. 23. 20:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Csináld gyakrabban szerintem. Mindféle mozgás segíthet. Ha ezt élvezed és megterhelő azért akkor jó lehet.
2020. máj. 23. 23:52
 2/2 anonim válasza:
Csak most látom ezt a kérdést,és elmosolyodtam rajta!🙂Ez zumba órán senki nem azt nézi,hogy a mellette álló Jucika ,hogy táncol ,hogy ugrál ,hanem mindenki átadja magát az érzésnek!Ha azóta nem mentél be még egy órára sem ,azt ajánlom tedd meg!Ne félj mások véleményétől!Nem fogsz bénán festeni!
ápr. 30. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!