Heti hányszor és mennyit kell futni, hogy hatékony legyen?
Figyelt kérdés
2020. máj. 21. 07:25
1/5 anonim válasza:
Mit akarsz elérni?
A 0 mozgásnál minden hasznosabb.
Ha fogyni akarsz, akkor legalább heti 3 alkalom, legalább 45 perc. De inkább több alkalom, viszont ne nagyon legyen rövidebb az időtartam alkalmanként.
Heti két edzésre (ami 1-1,5 óra) szokták mondani, hogy az csak szintentartásra elég.
2/5 Arnold277 válasza:
Ha fogyni akarsz akkor felesleges futkorászni. Vannak jobb lehetőségek kardió edzésre plusz súlyzós edzés fog kelleni!
3/5 A kérdező kommentje:
Írtam hogy fogyni akarok? Miért kell egyből azt feltételezni hogy dagadt vagyok??????
2020. máj. 26. 17:46
4/5 Arnold277 válasza:
Senki nem feltételezte hogy dagadt vagy. Nem csak a dagadtak akarnak fogyni általában. De akkor írd le mi a célod és könnyebb lesz segítenünk, mert így sötétben tapogatózunk.
5/5 A kérdező kommentje:
Gyors akarok lenni mint egy gepárd
2020. máj. 26. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!