Aerial yoga tanulással el tudok arra a szintre jutni,hogy fel tudjak lépni légtornával műsorban?
Aerial jóga teljesen más, mintha aktívan, koreo és nehezebb trükkök (pl drop) tanulással silkeznél. Alapnak nem rossz, legalább hozzászoksz, hogyan nyúzza a bőröd.
A karika tök más erőket fejt ki rád, aerial jógával a közelébe sem leszel. Azzal már masszív bőrkeményedéseid is lesznek, ahogy rúdnál is, mivel kemény felületet fogsz.
De a silk az egyik legnehezebb, tapasztalataim szerint. Nekem első pár alkalommal nagyon bedurrant az alkarom, a végén le kellett szedniük a többieknek, mert nem tudtam már szorítani, hogy kiszedjem a lábaimat. Pedig akkor már egy éve rudaztam, szóval némi izomzatom volt.
Fellépni... Hát az megint más téma. Versenyezni tudsz, mert van kezdő kategória. Kisebb eseményeken bemutatók szintén esélyesek. Cirkusz? Felejtős. Ahhoz több éves kőkemény edzés kell az adott szeren, és extrém hajlékonyság, erővel párosulva. Ha 16 év körül vagy, akkor 20-25 évesen már lehetsz ilyen szinten, ha nagyon elkötelezett vagy. De csak akkor, ha tudsz az adott szeren, profi edzővel (mint pl Ilka) edzeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!