Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Otthoni edzés tippek?

Otthoni edzés tippek?

Figyelt kérdés

Rengeteg videót néztem és mentettem le otthoni edzes rutinokról, hatha ti is tudtok adni egy kettőt.

Hogyan lehet a legjobban helyettesíteni pl a futást? HIIT edzes megfelel?

Leginkább hasi tajekrol szeretnek leadni, ott van egy kicsi felesleg. Heti 5x edzek jelenleg itthon, sajattestsulyos edzeseket csinálok illetve néhányat súllyal. Szinte minden edzeskor edzek hasra is, mégse látok valtozast. Mi lehet az oka?

Nem számolom a kalóriákat de sokkal egeszsegesebben táplálkozok mint régebben.

Bármi tippet tudtok adni? :) nagyon nehéz ez így, demotivalt is vagyok néha de sajnos ki nem tudok most menni.

2020. máj. 7. 14:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"Szinte minden edzeskor edzek hasra is, mégse látok valtozast. Mi lehet az oka?

Nem számolom a kalóriákat de sokkal egeszsegesebben táplálkozok mint régebben."

Figyu babam, ha raszursz a kategoriara, akkor csak minden masodik kerdes ugyanazon az egy oldalon errol szol, es csak 30 ember irta le azt a kifejezest kis rizsazassal, hogy kaloriadeficit.

Otthoni edzesnek pedig megfelel az, amit talaltal, HIIT is jo futas helyett.

2020. máj. 7. 14:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha változásként azt szeretnéd, hogy kisebb legyen a hasad, akkor fogyni kell.
2020. máj. 7. 15:32
 3/3 anonim válasza:
Intensetet ajánlom! Komplett étrend van receptekkel+ változatos edzéstervvel. Nem kell számolnod a kalóriákat, annyi, hogy a recepteket grammra be kell tartani a kajakészítésnél. A kaják finomak, nagyon kiadósak (nem fogsz éhezni) és variálhatóak. Ha mellette az edzést is csinálod, garantáltan fogyni fogsz. Én nem vettem semmilyen étrendkiegészítőt, azok nélkül is működik.
2020. máj. 10. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!