Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nincs meg a...

Mit csináljak, ha nincs meg a kellő motivációm?

Figyelt kérdés

Elkezdtem egy nagyon jó edzés tervet. Tényleg nagyon jó. Minden izmot jól megmozgat.

A probléma az hogy hamar feladom, mert bebeszélem magamnak, hogy a fogyás genetika+ anya is ezt mondja.

Itt a link az edzéstervhez:

[link]

#edzés #motiváció #chloething
2020. máj. 3. 09:39
 1/4 anonim ***** válasza:
93%

Sziia!

Én ezzel a programmal tudtam elérni a kellő hatást. Jó mert peldaul en nem csinálok mellette semmiféle dietat. Nem genetika a fogyás egyaltalan, az csak toled függ es a kitartasostol. A genetika benne csak annyi hogy at vesszük a rossz táplálkozási es mozgás nélküli szokást a családtól. Ha kitartó vagy neked is bizonyossá válik majd ez, ennyi a kulcs csak;)

2020. máj. 3. 09:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen. Én is láttam ennek a csajszinak az instagramján előtte-utána képeket, amiket az ő programjával értek el és bámulatos. Sőt youtubon is találtam olyat, hogy több napon keresztűl vettek fel egy ilyen edzést és bámulatos az eredmény. De én eddig úgy voltam vele, hogy nekem úgy se nenne. Aztán kipróbáltam és olyan kellemes izomlázam volt tőle és meg is izzadtam.

2020. máj. 3. 10:07
 3/4 anonim válasza:
95%
Ha mar elkezdted miert hagyod abba :D Genetika semmit nem er, az a lenyeg h te mennyire akarod megcsinalni
2020. máj. 3. 13:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A genetika csupán anynit számít, hogy neked milyen alakod van, milyen testalkatod. Van több féle. Ha te vékony vagy, akkor ha bef sol sem lesz vastag szülőcsatornád és nagy segged egyik napról a másikra, úgy mint egyeseknek. Akkor izmot kell építeni kő keményen. De kb fél év alatt minden edzés eredménye meglátszik jól. (Minimum 3 hónap, mindig azt mondom, ott már látható kezdetleges változád).

Ha nincs meg a kellő motivációd motiváld magad. Nem motivációból élünk, hanem fegyelemből. Kathi Bélát tudnám idézni:

"Döntsd el mi akarsz lenni, bajnok, vagy b zi?!" :D Ha valamit akarsz dolgozz meg érte és érd el. Ez lebegjen a szemed előtt. Én mindig azzal motviálom magam, hogy jobb legyek másnál, féltékeny legyen az exem, vagy hogy jól érezzem magam a strandon, feszíthessek az aktuális barátnőm mellett, és hogy büszke lehessek magamra, más büszke lehssen rám. Néha edzés előtt megnézem a Zyzz workout motivation videót (valamelyiket) és az ő storyja is motivál, meg hogy jól akarok kinézni. De fegyelem kell. Oda kell tenni magad, akarnod kell és csinálnod kell. Segíts magadon, az Isten is megsegít. Valójában csak te segítesz magadon, más nem tud. :)

Anyádat meg rakd helyre, ne beszéljen badarságokat, főleg ne terjessze, ha kell hivatkozz rám:D Utálom amikor hüyleségeket beszélnek emberek és még terjesztik is, látod ez a vége, demotivált depresszió.

Úgyhogy hajrá, csináld. :)

23/F

2020. máj. 3. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!