Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnék leadni kb.5 kilót...

Szeretnék leadni kb.5 kilót és formásodni. Diétázok és sajat súllyal edzek. Jól gondolom, hogy ezt nem futással, hanem kocogással kell kiegészítenem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok benne biztos, annyi mindent olvasni, de ha jól értelmeztem, a kocogás nem bontja az izmokat, viszont ugyanúgy éget zsírt, míg a futás az izmokat is bontja? Ez így igaz? Tehát inkább egy hosszabb időtartamú, lassú kocogás az ajánlott, mint egy mondjuk fél órás, de intenzív tempójú futás? Egyébként lehet ám, hogy félreértettem az egészet, majd itt valaki hozzáèrtő megmondja :)
2020. ápr. 25. 09:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kiegészítened semmivel, de ha szeretnél további testmozgást végezni, akkor a hosszú (kb. 30 percnél hosszabb), intenzív kardió helyett valami nyugosabbat válassz, például gyaloglást.
2020. ápr. 25. 09:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! De ha nem egészítem ki futással vagy kocogással, akkor nem leszek vékonyabb, nem? Az edzés inkább vastagít, mint vékonyít.
2020. ápr. 25. 10:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen és nem. Izmot növesztesz, ha jó az étrended és megfelelő edzést csinálsz hozzá, ez igaz. Ellenben a zsírtól leszel vastagabb, ami az izom felett marad, de annak az eltűntetésében segít az izomtömeg, mivel alapjáraton is több a fogyasztása. És nem, nem fogsz nagyon kiizmosodni. Az véletlenül lehetetlen. Izmot felszedni nehezebb, mint gondolod. Ha nem így lenne, nem izzadnának a testépítők vért, és nem nyúlnának plusz szerekhez hozzá.

Még ha ideiglenesen vastagabbnak is tűnnél a plusz izom miatt, hamarabb el fog tűnni onnan a segítségével, feszesebb és formásabb leszel. Szóval ne félj az izmoktól. Nagyon meg kéne feszülnöd mind diétában, mind edzéssel és több évet rá kéne szánnod, hogy "sok" lehessen.

2020. ápr. 25. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!