Szerintetek a Power Protein milyen?
Fél évvel még amatőrnek sem számítasz, mindegy mennyire jársz utánna, a tapasztalathoz idő kell, nem basztatásként írom, amugy lehetnél teljesen kezdő, a fehérje lételem, szóval nagy pro-nak nem kell hozzá lenni.
Épp ezért bajod biztos nem lesz semmi a PP-től,de mellé kell kreatin minimum, de aminosav is. Nélkülük sokat nem ér.
Szerintem vegyél Jumbo-t, ha zsíros vagy (van hova építkezni) akkor Jumbo Professionalt. Azt csak enni kell a többit ők megoldják.
Nagyon jó fehérje. HAsználd bátran.
Nincs szükség hozzá aminora, tökéletesen tartalmazza azokat az aminokat amik vannak egy tejsavóban.
23:09
ha a kérdező nem is tapasztalt te sem igazán.
Minek kéne aminosav a fehérjéhez??? Egy 50 grammos fehérjeturmix olyan 70-80 aminosav tablettát foglal magába kb.
Kreatin meg totál más dolog, a jumbohóz meg nem is szólok.
A scitec egy magyarországon népszerü márka, de imádják bereklámozni magukat, hogy ők szuper modern mindennel rendelkeznek, csakhogy a zabpehelyjel feltúrbózott kakit megvedd ami nekik rohadt olcsón kijön.
A másik meg, érdekes a milliószor nagyobb cégek miért nem csinálnak zabpelyhes tömegnövelőt, ha ennyire jó?
Na mindegy.
A protein power jó fehérje, olcsó is, és nem kell félni attól, hogy szójával van tele. Hallod én majdnem 7 éve ezt eszem, azóta 100 kg felett vagyok bőven izomban.
pontosan ugyanez a véleményem elöző!!
Jumbo-zabpehely-rostok-lassu emésztés
Ez az amire edzés után nincs szükség, de a reklám miatt sokan veszik.
hát nekem az íze nem tetszik, csak a tartalma.
A csoki elég jó. Ezeket az új ízeket nem is kóstoltam, de citrom-túró nem lehet szar.
vegyed csak, profik max megérzik a különbséget.
Fahéjas finom pl
Citrom túró nem rossz :)
3 dl tejben 40 grammot oldok és íígy fini:)
és a tartalma is rendben van , van olyan simán mint egy scitec fehérje méghozzá fél áron!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!