Miért nincs a futásnak saját kategóriája?
A legnépszerűbb sport. Ezt űzik a legtöbben az országban. A nagy versenyeken tízezrek vesznek részt rendszeresen.
Mégsem érdemel meg egy saját kategóriát?
Én még emlékszek, mikor a testépítés kategória létrejött már előtte is a kérdések fele arról szólt, ezért jogos volt a külön kategória. Futó kérdés mondjuk kevesebb van, de nem kevesebb a kerékpározás, aminek van. Szerintem nagyjából azon múlik, hogy akik szeretnének kategóriát a kedvenc sportáguknak, mennyire aktívan kérik az oldal üzemeltetőitől.
Mondjuk szerintem a mostani kategorizálás nem az igazi. Szvsz én úgy kategorizálnám, hogy élsport, hobbi sport, szabadidősport.
Hát nem tudom, de ha az oldalon elfér a mágia és okkultizmus meg az ufó észlelések alkategória akkor ez is elférne. Zarvarna bárkit is?
#1 persze soknak nincs, de lássuk be nem krikettrő van szó amit 30-an űznek az országban, hanem tízezrek sportja.
Az meg rossz érv, hogy más sportban is futnak, teljesen más.
#2 buta troll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!