Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha tónusosabb izomzatot...

Ha tónusosabb izomzatot szeretnék, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Eddig nagyban követtem egy fogyókúrás étrendet, de tulajdonképpen a súlyommal semmi bajom, és vékony is vagyok, csak szeretnék szálkásabb, tónusosabb testet. Ez esetben mit csináljak? Sokat kardioztam, néha súlyokat emelek (viszont sajnos valamiért az ízületeim nem annyira szeretik, meg félek, hogy attól "vastagabb" leszek), most nem tudom, hogy legyen tovább. Kell a kalória deficit? Milyen jellegű mozgást csináljak?

18/l

2020. ápr. 19. 10:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#2-es vagyok újra.

#9-es most nem célszerű edzőterembe menni, plusz felesleges 40 ezerért edzéstervet venni és 60ért diétát, mikor ha okos-ügyes az ember, itt netről is össze tud rakni dolgokat cikkekből, videókból.

Kérdező és #10-es: Ez az említett "futás" (sehol nem írtam futást) kocogás, rohadt lassan valóban. ilyen kis kényelmes tempó, nem tudom elmagyarazáni, de kezdj el kocogni lassan, éppen hogy csak gyorsabban mint a séta, és úgy meg lesz az idő és a táv.

De egyébként ha nem csinálod ezt mert hülyeségnek gondolod, felesleg rajta rugózni, rengeteg más értékes információt adatam még át ezen kívül meg adok ét ha van kérdés :D A legjobb 1-1,5 óra edzés után a 20p 126-136 közötti pulzuson hegymenet séta, elipszis trainer, bicikli v futás és kész.

De mint írtad ha alapból vékony és szálkás vagy inkább tömegelned kéne, és nem is tonizálni, hanem növelni az izmok méretét. Azt meg nagyobb súllyal lehet, nem nagyobb terheléssel. De most olvasva a kérdést meg attól félsz hogy vastagabb leszel? Nem értem. Mert ha " felturbózni" némi izommal " akkor nincs rajtad sok izom, tehát vastagodnod kell. Tonizálástól csak ugyan olyan vékony maradsz, azokat az izmokat meg tonizálni meg leszárítani nem lesz szebb alakod, inkább olyan beszáradt aszalt lesz akkor. Jobb alakhoz "vastagabb" izmok szükségesek. Egyre nagyobb súlyokkal gugolni meg ilyenek.

23/F

2020. ápr. 27. 11:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Hàny kg vagy?
2023. dec. 30. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!