Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csak szerintem reagaljak tul...

Csak szerintem reagaljak tul Kyle Larson elszolasat?

Figyelt kérdés

[link]

Nem talaltam mas magyar cikket.

A lenyeg hogy online versenyzes kozben azt mondta hogy “nigga” de csak poenbol es nem is feketenek mondta. Elfeledkezett rola hogy eloben van.

Egyertelmu hogy nem rasszista inditekkal mondta de azonnal felfuggesztettek, a szponzorok visszaleptek tehat annyi a karrierjenek.

Ezt a szot csak feketek mondhatjak ki poenbol, ha mas mondja ki akkor kirugjak az allasabol.

Ha feketek nem hasznaljatnak rap zeneben sem akkor senki sem ismerne mara ezt a szot de ok akik eletben tartjak a szot es ha valaki kimondja annak annyi...

2020. ápr. 16. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Ez az egész rasszizmus dolog túl van tolva.
2020. ápr. 16. 18:29
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Te a ló túloldala vagy mert te meg rasszista vagy. Szerintem az volt túlzás hogy végleg eltiltották. Ideiglenes eltiltás kellett volna meg pszichológushoz küldeni meg tréningekre kötelezni aztán ha ha kicsit leccsillapodtak a kedélyek megengedni hogy visszatérjen már ha talál szponzort meg csapatot aki alkalmazza. De amúgy eléggé sötét bunkónak kell lenni hogy valaki ilyesmit mondjon élő adásban úgy hogy közben sokmilliós szerződésekről tárgyalt top csapatokkal.
2020. ápr. 16. 18:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

USA-ban tilos használni. Ez a szabály.

Szerintem is túl van ez az egész gondolva. De mi ezt innen nem tudjuk átérezni. Nyilván máshogy értelmezik ott, ahol sok afro-amerikai van, és sok hátrány érte őket, és még pár évtizede is úgy bántak velük, mint az állatokkal.

Nekünk meg csak a káromkodós rap számok jutnak eszünkbe.

2020. ápr. 16. 19:01
 4/6 MadSeal ***** válasza:

Ez van, ilyen világban élünk, ahol az emberek unalmukban már mindenbe belekötnek. Persze kifejezetten ez a fajta agresszív elítélés főleg a fejlettebb nyugatra jellemző, ahol ítéltek már el embert azért, mert az máshogy nézett az egyik kolléganőjére, és az ezt szexuális inzultációnak vette. Ahol az Antifa nagyobb fasiszta mozgalom, mint bármelyik szélsőjobb szervezet.

De nem kell azt gondolni, hogy keleten jobb a helyzet, mert az meg a másik véglet. Mai napig működnek munkatáborok (nem csak Észak-Kóreában) melegek és egyéb, az állam szellemiségével nem egyező nézeteket valló személyek számára.

Modern korok, modern problémák. Aki azt hiszi, hogy szólásszabadság van, az nagyon el van veszve, messze vagyunk még attól, hogy az emberek megértsék, hogy nemhogy az ő nézeteik, de semmilyen nézet sincs, ami tisztán igaz lenne, de ugyan úgy tisztán hamis sincs.

Boccs a filózgatásért, csak mindig volt valami, amivel gondoltam ki kellene egészíteni a kommentet :,D

A témához visszatérve lehetett volna körültekintőbb, de ez van, így járt. Ő gondja, szerintem nem is nagyon kell vele törődni, abban viszont biztos lehetsz, hogy éhen nem fog halni.

2020. ápr. 16. 19:54
 5/6 A kérdező kommentje:

Semmi rassztista inditeka nem volt hanem csak ugy hasznalta a szot ahogy a feketek egymas kozt.

De mivel o feher( felig japan is) ezert nem mondhatja...

Ez miatt bukta a karrierjet es tobb millio dollartol elesett.

Nyilvan nem fog ehenhalni mert van penze de mas foglalkozast kell talalnia.

Amugy a Nascar meg a rasszizmusnak mi koze van egymashoz, ha egyaltalan rasszizmust veltek ebben felfedezni.

A legtobb nascar fan feher. Voltam mar nascar versenyen de feketeket alig lattam ott.

A szurkolok kb 3% a most megsertodott ra? Mert kb ennyi lehet a fekete fan.

2020. ápr. 17. 02:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Utólag jót tett a karrierjének.

A 42-vel sose lett volna bajnok :)

2021. nov. 9. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!